U bent hier

Home

Referenties

Reacties

Mijn ervaring: 
Service is TOP...........!!! Arie is nog jong maar met de geest en instelling van de "oude stempel" afspraak is afspraak en zijn service is TOP. Zijn er calamiteiten bel en Arie denkt mee net zolang dat er een oplossing is. Plus het werk wat hij levert is van hoge kwaliteit !!!! Kortom we zijn als officiele Mercedes Benz dealer blij met hem !!!
Naam bedrijf: 
Gomes Noord Holland BV
Vestigingsplaats: 
Hoorn
Functie medewerker: 
After Sales Adviseur

Mijn ervaring: 
Inmiddels is Arie hier kind aan huis en sinds dag 1 is de samenwerking zeer positief! De geleverde kwaliteit is altijd geweldig geweest en Arie blijft zichzelf overtreffen. Ook bij spoedklussen denkt Arie met je mee en zal indien nodig zijn dag helemaal omplannen om je volledig van dienst te kunnen zijn. De werkzaamheden zijn tegenwoordig ook heel uitgebreid: zelfs een velg met stoeprandschade maakt hij weer als nieuw! Vroeger vonden wij het fijn om met meerdere partijen te werken om zo niet afhankelijk te raken van één. Maar door de reeds genoemde ervaringen staat Arie nu nummer 1 op de lijst (en zijn de overige zelfs al een poos niet meer geweest!). Kortom: hoe hij het doet doet hij het, Service en Kwaliteit welke wij ook zo hoog achten bij Volvo zijn perfect in orde bij Auto van Dalfsen!
Naam bedrijf: 
Svala Auto
Vestigingsplaats: 
Leiderdorp
Functie medewerker: 
Chef Werkplaats

Mijn ervaring: 
Als je Arie beld komt ie langs en lost het op als het mogelijk is. Ze werk is top. Hij komt zelf langs als ie in de buurt is en kijkt over nog wat moet gebeuren daar houden wij van.
Naam bedrijf: 
C. v/d Maat
Vestigingsplaats: 
Zwaag
Functie medewerker: 
Verkoop

Reactie toevoegen